Halmstad Fotomara

Björn Perssons foto.

Den 15:e juli 2017 arrangerade Halmstad fotoklubb sitt första fotomaraton. Ett kort men mycket uppskattat event.

Det hela började någon gång i vintras när Björn i fotoklubben säger att han tycker att det vore skoj om klubben kunde ordna ett fotomaraton.

Styrelsen tog med idén till nästa möte och höll med Björn om att det vore kul att prova. En arbetsgrupp tillkom ganska fort (på årsmötet tror jag); Björn som kom med idén förstås, Nina från styrelsen och så Dejan, Stellan och Tindra som medlemmar i Halmstad fotoklubb.

Arbetsgruppen samlades sedan och diskuterade upplägg, vad som behövde göras, fördelade arbetsuppgifterna och drog igång. Först var det lite trögt då vi inte riktigt visste hur vi skulle gå till väga, men allt eftersom föll bitarna på plats, både det praktiska och det finansiella, och då kände vi att vi kunde ha fotomarat redan detta året.

Gruppen har träffats fysiskt högst tio gånger, och sedan har vi även använt oss av en facebookgrupp där vi kunnat diskutera, visa upp dokument mm. Det har helt enkelt fungerat väldigt smidigt.

Så nu hoppas vi på fler medlemmar som kommer med idéer och som vill jobba för att göra trevliga evenemang för resten av klubben, och ibland Halmstad i övrigt.

 

 

Annonser